- en dröm, en verklighet.

Det känns helt magiskt, att jag kom med.
Ja, jag är med. Jag kom med i landslaget. Det är en dröm jag inte vågat drömma, som inte är en dröm längre, utan min verklighet. Så tror jag att det enklast beskrivs. Men hur glad jag är, går inte att beskriva.
åh. så nu bär det av på landslagsläger på bosön om bara ungefär en vecka. Känns helt fantastiskt!


- Clean?

Vaknade för en stund sedan. Idag händer inte särskillt mycket faktiskt.. Tänkte återigen
slå på One tree hill för att glo på några avsnitt. åh. man blir helt fast i serien, den är så sjukt bra.
Sedan efter det så ska jag äntligen försöka ta tag i min garderob som behöver en utrensning
men framför behöver den bli städad. Nu ser det inte bra ut och man hittar
inte särskillt mycket. - Är det inte konstigt att när man har så mycket kläder endå inte hittar någonting man kan sätta på sig? .. mycket märkligt. Tog iallafall tag i rummet förra veckan och gjorde en riktig städning.
Dammade alla hyllor, dammsög och ja, så rummet ser riktigt bra ut. Det enda som är kvar är som sagt garderoben och alla skrivbordslådor som ska rensas ur. Ska försöka göra det fort så det blir klart.
 


- two weeks have passed.

åh. förlåt att jag inte skrivit någonting på två veckor.
Men som sagt så har dessa två veckor varit helt fullspäckade med fotboll. och vilka två veckor det varit. Hitills så är det här mitt bästa sommarlov någonsin! Elitlägret i Halmstad var så himla roligt. Vi hade sjukt kul. Gjorde bra prestationer. Blev till och med utsedd till matchens lirare. Hur härligt känns inte det? .. obeskrivligt.
Igår kom jag hem från Panaxia Cup. Grym helg med fotboll där nere också. Tog hem tredje platsen, vilket inte är någonting att klagar över. Det var trots allt en inbjudningscup med dom bästa lagen. 
Nu är det vila från fotbollen i två veckor. Men om jag känner mig rätt så kommer jag nog inte vila helt från träning under de här veckorna, men vi får se.